Bouwkwaliteit in de spouw

Energiezuinig bouwen begint altijd met een goede thermische schil. Onderstaande video laat de 7 aandachtspunten zien voor een goed geïsoleerde spouwmuur.

Wilt u meer weten over kwaliteit in de spouwmuur? Of wilt u advies of begeleiding op de bouw? Met onze Spouwservices denken wij graag met u mee. Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk de 7 aandachtspunten voor de spouwmuur

ISOVER_ICON_e-learning@4x.pngE-learning

Leer binnen één uur en op een zelf gekozen tijdstip alles over spouwmuren met onze gratis e-learning module. Aan bod komen wet- en regelgeving, Rc-waarden, verwerkingsaspecten, een kostenefficiënte materiaalkeuze en meer.


ISOVER_ICON_rekenprogramma@4x.pngTermical

Ook tijdens het ontwerpproces helpen wij u graag. Met het rekenprogramma Termical voert u zelf snel en eenvoudig thermische isolatieberekeningen voor bouwkundige constructies uit volgens de in Nederland geldende isolatienorm (NEN 1068).


ISOVER_ICON_praktijk@4x.pngPraktijkopleiding

Voor metselaars en isoleerders organiseren we in ons Saint-Gobain Training Center in Eindhoven een praktische opleiding van één dag. We gaan in op de theorie van de spouwmuur en gaan vervolgens daadwerkelijk met isoleren aan de slag.


ISOVER_ICON_toolbox@4x.pngToolbox 2.0

Beperkte tijd ter beschikking? Dan komen wij naar u toe. Tijdens een praktische Toolbox 2.0 op de bouwplaats nemen we met de verwerkers de 7 aandachtspunten door. Ook laten we met een heatbox en een thermografische camera zien wat de invloed kan zijn van onzorgvuldig aangebrachte isolatie.


ISOVER_ICON_check@4x.pngSpouwcheck-app

Vooruitlopend op wetgeving hebben we een Spouwcheck-app ontwikkeld waarmee we door middel van foto’s op afstand mee kunnen kijken of de spouwmuurisolatie goed is aangebracht. Dit helpt aannemers ook met het opbouwen van een gebouwdossier, dat zoals nu verwacht wordt nodig is binnen de Wet kwaliteitsborging (Wkb).


ISOVER_ICON_6 sterren@4x.png6-sterren garantie

Is de isolatie eenmaal aangebracht dan moeten de prestaties gegarandeerd zijn voor de lange termijn. Isover garandeert met haar 6-sterren garantie blijvende topprestaties voor haar spouwmuurisolatie voor een periode van 10 jaar. Met Isover glaswol bent u dus verzekerd van een blijvend goed isolerend gebouw.


Neem contact met mij op:


© 2017 | SITEMAP | SAINT-GOBAIN | ISOVER | VACATURES | DISCLAIMER | COPYRIGHT | PRIVACY & COOKIEBELEID | AANMELDEN NIEUWSBRIEF | MULTI COMFORT